Badminton a tetování

22.08.2015 16:43

Jak se stává badminton populárnější, tak se projevuje další fenomén, který je s popularitou v každém odvětví spojen a tím je tetování. Řada světových badmintonistů zdobí svá těla tetováním. Je to pro ně významná součást života. Ve svých tetování nesou poselství své víry, své síly, radosti, bolestí nebo jen jejich vnitřních soubojů. Mezi nejznámější patří samozřejmě Lin Dan. Na tuto super ikonu si nechám samostatný prostor.

Prvním koho si dnes představíme je Jan O Jorgensen. Tento letošní semifinalista je znám svou láskou k tattoo. Je to neoddělitelná součást jeho osobnosti. Na jeho těle najdete řadu zajímavých tattoo, k nejzajímavějším patří vlaštovka, kterou má na svém těle Jacka Sparrow, alias Johny Depp.

Mnoho českých hvězdiček zdobí svá těla, je to součást naší i minulé doby. První koho bych vám rád touto cestou představil je Lukáš Holub. Jeho tetování jsou jasným poselstvím, které hlásá svému okolí:

                               Rodina                                                                         Znamení lva

Na kurtě se Lukáš projevuje jako silný bojovník, jeho proslulá pirueta nenechá soupeře chladným. Jeho tattoo nám o něm řekne mnohé a jsem rád, že je součástí tattoo badm komunity, ale i součástí extraligového týmu BaC Kladno. Již teď jsem zvědavý, jaká další tattoo poselství bude Lukášovo tělo hlásit do světa.

autor: bdm.ds