Letní příprava pro děti

23.07.2015 08:46

V rámci letní přípravy my pomáhají s cvičením i moji 2 asistenti. Náťa se vrhnul rovnou na činky (jsou krásně barevné) a Malvínka zase ráda skáče. Při přípravě pro starší svěřence se asistenti zapojili – Náťa udělal z činek krásné zátiší a cvičenec Olda si připadal jak v profi fitnes studiu, protože činky byly barevně i velikostně vyskládány. Malvínka neodolala v rámci hesla na příští sezónu  - na té bedně stát budu, se vrhla na skoková cvičení.

Pro takto malé děti je dobré připravovat cvičení pomoci her a MUSÍ pracovat pouze se svoji vahou, jinak si poškodí zdraví a chuť sportovat. Nejdůležitější je jejich chuť sportovat a učí se od mala, jak správně ke sportu přistupovat. Důležitým faktorem je společná příprava i se staršími hráči, protože ti malí se snaží a velcí se učí spolupracovat.

Na soustředění pořádané společně s kolegy z klubu, jsou takto připravené hry, které propojují všechny a učí je spolupracovat. Tak ti co s námi jedou, si hezky oprašte věty jako:  Vousatý dědeček v noci…:).

autor:bdm.ds